050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

LEXUS introduceert nieuwe avontuurlijke NX OVERTRAIL

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Lexus introduceert een avontuurlijke nieuwe uitvoering van de NX: de NX Overtrail. Met een grotere bodemvrijheid, een stoere en kenmerkende exterieurstyling en stoere 18 inch lichtmetalen velgen met all-terrain banden is de NX Overtrail klaar voor het avontuur.

Met de Overtrail breidt Lexus het aanbod van de NX verder uit. Naast de luxe President Line en de sportieve F SPORT Line vormt de Overtrail een nieuw topmodel. Meer gericht op avontuur en reizen, krijgt de Overtrail een aantal unieke aanpassingen. Een doelgerichte off-roader is het niet, maar door de aanpassingen is de Lexus NX Overtrail wel beter geschikt om ook buiten de gebaande paden te treden.

NEXT CHAPTER DESIGN
Het Lexus Next Chapter-design van de NX krijgt een nieuwe invulling dankzij de extra rijhoogte en nieuw ontworpen 18-inch lichtmetalen wielen met all-terrain banden. De behuizing van de buitenspiegelkappen, portiergrepen, wielkastranden en dakrails hebben een zwarte afwerking. De kenmerkende Spindle Grille wordt extra benadrukt met een helder in metallic uitgevoerde en gepolijste omlijsting en rooster.

NIEUWE EXTERIEURKLEUR: MOON DESERT
Deze details vormen een sterk contrast met de nieuwe carrosseriekleur Moon Desert, een zandkleurige metallic tint die exclusief is voor de Lexus NX Overtrail als aanvulling op de zes andere carrosseriekleuren. Ook de in grijs uitgevoerde merknaam ‘LEXUS’ op de achterklep springt direct in het oog.

KHAKI MET ZWART INTERIEUR EXCLUSIEF VOOR NX OVERTRAIL
Ook het interieur heeft een exclusieve uitstraling. De sportstoelen voorin zijn bekleed in zwart kunstleder met ondersteunende zijwangen in Khaki. De portierpanelen en het opbergvak in de middenconsole zijn eveneens uitgevoerd in Khaki met nieuwe Geo Layer inzetstukken die zijn geïnspireerd op het patroon van natuurlijke steenlagen.

MEER BODEMVRIJHEID
De bodemvrijheid van de NX Overtrail is met 15 mm verhoogd tot 200 mm, waardoor de totale voertuighoogte uitkomt op 1.675 mm en de auto nog beter uit de voeten komt in ruwer terrein. Tegelijkertijd zijn de dynamische prestaties naar een hoger niveau getild dankzij de verstevigde achterwielophanging.

BEKENDE LUXE
Lexus blijft trouw aan zijn gastvrijheid: Omotenashi. Daarom is de NX Overtrail voorzien van voorzieningen die het leven aan boord extra comfortabel en ontspannen maken. Zo is de airconditioning voorzien van geavanceerde nanoe X-technologie voor optimale luchtzuivering. Een beproefd systeem dat bacteriën, virussen, schimmels en onprettige geuren uit de lucht zuivert en een hydraterende werking heeft op haar en huid.

SFEERVERLICHTING
Verder draagt ook de sfeerverlichting bij aan het persoonlijk welzijn van de inzittenden. De subtiele, indirecte verlichting in de voetenruimte, portierpanelen en middenconsole biedt keuze uit 64 verschillende kleuren. Daarvan zijn er veertien speciaal door Lexus samengesteld om de verschillende stemmingen van de natuur te reflecteren.

LEVERBAAR ALS HYBRID EN PLUG-IN HYBRID
De nieuwe uitvoering Overtrail is leverbaar met keuze uit alle aandrijflijnen die in Nederland voor de Lexus NX beschikbaar zijn: de NX 350h hybride en de NX 450h+ plug-in hybride. De Lexus NX Overtrail is per direct te bestellen.

Gelezen: 85 keer