050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Lancia opent eerste Nederlandse showroom in Zwolle, nieuwe Ypsilon voor het eerst op eigen bodem

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De terugkeer van Lancia op de Nederlandse markt is een feit. Autobedrijf ‘Broekhuis Zwolle’ heeft zijn deuren geopend als eerste officiële Lancia-showroom van Nederland. Daarmee is Broekhuis ook het allereerste Nederlandse Stellantis House: alle merken van Stellantis Nederland zijn bij hen vertegenwoordigd. Bij de feestelijke opening was niet alleen de pers aanwezig. De opening werd ook gevierd samen met potentiële klanten en de Lancia Club Nederland. Als kers op de taart was er een primeur: de nieuwe Lancia Ypsilon werd voor het eerst getoond op Nederlandse bodem.

 

De komende maanden komen worden nog vier andere Nederlandse Lancia Showrooms geopend, volgend jaar gevolgd door nummer zes. De uitrol van het Nederlandse dealernetwerk valt samen met de Europese. In 2024 zullen in heel Europa zeventig nieuwe Lancia-dealers hun deuren openen.

Chris Louwerse, Managing Director Premium Cluster van Stellantis Nederland, zegt: “Lancia is terug in Nederland. Met trots openen wij zowel de eerste Lancia-showroom als het eerste Stellantis House. Dit is een mooie mijlpaal voor de terugkeer van Lancia op de Nederlandse markt. We kijken ernaar uit om binnenkort de volgende 5 vestigingen te openen en verder te bouwen aan een succesvolle terugkeer van dit roemruchte en iconische merk.”

 

Compromisloze kwaliteit

De Nederlandse dealers die Lancia zullen vertegenwoordigen, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van een essentieel aspect van Lancia’s Renaissance: compromisloze kwaliteit. De nieuwe showrooms bieden de klant zowel online als offline een meeslepende ervaring in een nieuwe huisstijl met materialen, kleuren en aandacht voor detail, geïnspireerd door Italiaanse design en architectuur. De ruimtes voor aftersales en aflevering van nieuwe Lancia-modellen aan klanten zijn aandachtig ingericht om de klant te verwelkomen in een warme, uitnodigende sfeer.

 

Lancia Certified

Tegelijk met de verkoopstart van het eerste model introduceert het merk ook ‘Lancia Certified’. Dit nieuwe programma maakt ook van de aankoop van een gebruikte Lancia een unieke, premium merkervaring die vergelijkbaar is met de aankoop van een nieuwe Lancia.

 

Nieuwe Lancia Ypsilon vanaf 29.700 euro

De volledig nieuwe Lancia Ypsilon is het eerste model dat is te bewonderen in de showroom. De stijlvolle auto onderscheidt zich niet alleen met zijn unieke design, maar ook met zijn technologie, comfort en royale standaarduitrusting. De Ypsilon is te reserveren met een efficiënte 1.2 Turbo Hybrid-aandrijflijn of als 100% elektrische versie met een actieradius tot 402 kilometer (WLTP, gecombineerd). De prijzen beginnen bij
€ 29.700 voor de hybrideversie en bij € 35.400 voor de elektrische variant.

Gelezen: 130 keer