050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Linker Autoverhuur

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

goedkope auto huren groningen

Voor het zeer voordelig huren van een personenauto, bakwagen, bestel-, of personenbus, bent u bij Linker autoverhuur in Marum aan het juiste adres. Linker Autoverhuur is geopend in 2009 en ontstaan uit het al bestaande Autobedrijf Linker, dat zijn deuren opende in 1990 en met recht bestempeld kan worden als een begrip in Marum en wijde omgeving. Even geen auto tot uw beschikking of op zoek naar een auto voor langere tijd? Bij Linker Autoverhuur zijn er tal van mogelijkheden. Naast de verhuur van auto’s is Autobedrijf Linker ook gespecialiseerd in private Lease. Staat uw auto er niet bij of wilt u liever een auto leasen, neem dan contact met ons op. Er zijn tal van mogelijkheden en we kunnen u altijd verder helpen!

Bakwagens
Een bakwagen huurt u al vanaf € 90 per dag!
Bakwagens, ook wel verhuiswagens genoemd, huurt u meestal voor de grotere klussen. Een bakwagen is een ideaal vervoermiddel voor tijdens uw verhuizing. Er zijn bakwagens met een automatische laadklep en bakwagens voorzien van een trap. Voor elke klus of verhuizing is er een geschikte bakwagen te huur bij Linker Autoverhuur.

goedkope bus huren Groningen

Bestelbussen
Een bestelbus huurt u al vanaf € 40 per dag!
Bestelbussen, ook wel bestelwagens, bestelauto’s of bedrijfsbussen genoemd, kunnen worden gehuurd bij Linker Verhuur. De bestelbussen worden verhuurd voor periodes van 1 dag tot enkele weken. Onze bestelbussen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Zo kunt u denken aan een verhuizing tot aan het vervoeren van goederen voor een speciaal evenement. Maar ook de lokale ZZP-er doet regelmatig een beroep op Linker Autoverhuur.

goedkope personenbus huren Groningen

Personenbussen
Een personenbus huurt u al vanaf € 80 per dag!
Bij ons kunt u 6 of 9 persoons bussen huren. Bij onze personenbussen heeft u altijd 300 km vrij per dag. Reserveren kan eenvoudig door te klikken op de button “Klik hier om te reserveren” boven de door uw gewenste bus. Kunt u geen keuze maken, kies dan hierboven in het menu voor “direct reserveren” en kies een type bus.

U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij adviseren u graag bij de keuze voor 1 van onze personenbussen.

Adres

  • Straat: Industrieweg 2
  • Postcode: 9363 TB
  • Stad: Marum
  • Provincie: Groningen

Contact