050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

DS Automobiles officieel partner Paris Fashion Week®

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

*DS Automobiles presenteert unieke fashion fotoshoot met opkomende designers en geëlektrificeerde E‑TENSE-modellen.
*Onder de noemer 'Un Autre Regard' brengt DS Automobiles designs van verschillende disciplines samen – verbonden door een avant-gardistische geest en geïnspireerd op de unieke foto's die Sarah Moon bijna vijftig jaar geleden van de SM maakte.
*Initiatief van DS Automobiles is onderdeel van groot project dat Franse luxe-expertise in auto's belichaamt, zoals eerder aangetoond door samenwerkingen met andere gerenommeerde bedrijven en vakmensen.

DS Automobiles is de officiële partner van de Paris Fashion Week® die deze zomer plaatsvindt. Het evenement – met in de hoofdrol de presentatie van de 'Spring-Summer 21 Men's Fashion'-collecties – is voor meer mensen toegankelijk dan ooit dankzij diverse online uitzendingen. DS Automobiles is van A tot Z betrokken en toont het werk van opkomende designers uit de modewereld, onder meer met een zeer exclusieve fotoshoot, genaamd 'Un Autre Regard' ('Een ander perspectief') door fotograaf Paul Franco.

DS Automobiles laat zich sinds de introductie van het merk inspireren door mode en films. Afhankelijk van het project verandert de auto van karakter: soms is hij de acteur, soms het accessoire. Het fotoproject 'Un Autre Regard' biedt nieuwe kansen in de wereld van fotografische kunst.

In het unieke fotoproject spelen modemerken BLUE MARBLE, Boramy Viguier, EGONlab, Germanier en Mansour Martin een hoofdrol. De merken zijn door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode aangeduid als opkomende, karaktervolle modemerken. Fotograaf Paul Franco legde alle merken op een unieke manier vast in en rond het aan de Seine gelegen Château de Bizy. Dit kasteel ligt op steenworp afstand van het Palais de Tokyo waar talenten normaliter met nieuwe trends pronken.

Er zijn vijf foto's geselecteerd, die gemaakt zijn in de tuinen en binnenplaats van Château de Bizy. Op elke foto is ook een model van DS Automobiles te zien: de DS 3 CROSSBACK E‑TENSE, de DS 7 CROSSBACK E‑TENSE 4X4 300 en de DS 9 E‑TENSE. De foto's worden primair op het officiële Instagram-account van DS Automobiles (@DS_Official) getoond tijdens de Paris Fashion Week® tussen 9 en 13 juli. Ook komt een zeer gelimiteerde printoplage beschikbaar.

Gelezen: 143 keer