050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Toyota maakt alle prijzen bekend van volledig nieuwe Toyota Land Cruiser Van

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Toyota maakt vandaag de prijzen bekend van de nieuwe Land Cruiser Van. De bedrijfswagenversie van de Land Cruiser is vanaf nu te bestellen vanaf 71.400 euro, exclusief BTW en BPM. In het derde kwartaal van dit jaar worden de eerste exemplaren in Nederland verwacht.

Al meer dan 70 jaar staat de naam Land Cruiser voor kracht en betrouwbaarheid. Met de nieuwe Land Cruiser Van wordt die reputatie voortgezet. Net als zijn voorgangers is de auto ontwikkeld voor de zwaarste omstandigheden en tegelijkertijd verfijnder dan ooit. De nieuwe Land Cruiser Van wordt geleverd in twee verschillende uitvoeringen, de Professional en de speciale introductieversie, de First Edition.

Professional: vanaf 71.400 euro exclusief belastingen
De prijslijst van de nieuwe Land Cruiser Van start met de Land Cruiser Van Professional. Deze uitvoering is bijzonder compleet met standaard lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met stoelverwarming en -ventilatie, LED-verlichting met LED-projector-koplampen en voorruitverwarming. De achterklep is elektrisch bedienbaar en beschikt – net als bij de vorige generatie – over een los te openen achterruit. Standaard staat de auto op 20 inch matgrijze lichtmetalen velgen met banden in de maat 265/60 R20.

GA-F Platform
Door gebruik te maken van Toyota’s GA-F platform krijgt de nieuwe Land Cruiser Van nog betere off-road prestaties. Het frame is 50% stijver dan voorheen en ook de carrosserie is stijver geworden. Voor het eerst is de Land Cruiser leverbaar met Stabiliser Disconnection Mechanism, waarbij de stabilisatorstang voor los te koppelen is voor een grotere wieluitslag. Dit is standaard op de Land Cruiser Van Professional, net als Crawl Control, MultiTerrain Monitor en MultiTerrain Select. Ook beschikt de professional over een sperdifferentieel op de achteras.

Multimedia
Op het gebied van multimedia beschikt de auto over een 12,3 inch Touchscreen voor het Toyota Smart Connect® Plus multimediasysteem. Op dit display is ook de Panoramic View Monitor, de 360 graden camera, te bekijken. De Land Cruiser Van Professional beschikt standaard over een JBL Premium Sound System met 14 speakers en draadloze Apple CarPlay en Android Auto.

De Land Cruiser Van Professional is optioneel uit te rusten met een elektrisch bedienbaar panoramisch schuif-/kanteldak, dat voor het eerst gecombineerd kan worden met de verplichte tussenwand.

De Land Cruiser Van Professional is te bestellen vanaf 71.400 euro exclusief BTW en exclusief BPM.

First Edition: vanaf 75.000 euro exclusief belastingen
De Land Cruiser Van krijgt een gelimiteerde introductieversie: de First Edition. Deze versie verwijst op meerdere manieren naar zijn legendarische voorgangers. Zo beschikt de auto over ronde LED-koplampen en is hij te bestellen in twee bijzondere exterieurkleuren: Sand Metallic en Smokey Blue Solid. Beide kleuren worden bij de First Edition gecombineerd met een lichtgrijs dak.

Als First Edition beschikt de Land Cruiser Van over alles van de Professional, met twee wijzigingen: de auto krijgt unieke First Edition lederen bekleding in zwart of donkerbruin en de 20 inch velgen maken plaats voor exemplaren van 18 inch met banden in de maat 265/65 R18.

Ook bij de First Edition is optioneel een elektrisch bedienbaar panoramisch schuif-/kanteldak leverbaar, dat gecombineerd wordt met de tussenwand.

De Land Cruiser Van First Edition is te bestellen vanaf 75.000 euro exclusief BTW en exclusief BPM.

Derde kwartaal 2024
In het derde kwartaal van dit jaar worden de eerste exemplaren van de Land Cruiser Van in Nederland verwacht. Bestellen kan per direct. De prijzen voor de personenwagenversies volgen later dit jaar.

Gelezen: 122 keer