050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Net even anders: Unexpected Deals van SEAT

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

*Unexpected Deals: onverwachte deals voor onverwachte prijzen
*SEAT Privé Plan voor Ibiza en Arona: zeer scherp financieringsaanbod voor particulieren
*Limited Edition FR Business van de Leon en Tarraco: aantrekkelijke zakelijke deals

Onder het motto ‘Beat the Expected’ doet SEAT de dingen graag nét even anders. Daarom zijn er nu de Unexpected Deals. Met onverwacht scherpe financieringsaanbiedingen voor particuliere Ibiza- en Arona-kopers en aantrekkelijke zakelijke deals op de Limited Edition FR Business-versies van de Leon, Leon Sportstourer én Tarraco.

Met het SEAT Privé Plan is de nieuwe SEAT Ibiza nu bijvoorbeeld al te financieren vanaf € 179* per maand en de compacte Arona SUV vanaf € 199* per maand, inclusief SEAT Autoverzekering. Het SEAT Privé Plan biedt volop flexibiliteit: hoe hoger de aanbetaling en de slottermijn, des te lager het vaste maandbedrag. Kopers die het SEAT Privé Plan afsluiten zijn bovendien direct economisch eigenaar van de auto en aan het einde van de looptijd ook juridisch eigenaar.

Sportief en nét even anders: Limited Edition Leon FR Business
Ook voor zakelijke rijders heeft SEAT Unexpected Deals. Sportiviteit, een complete uitrusting én aantrekkelijke prijzen staan daarbij centraal; een combinatie die tijdelijk is terug te vinden in de Limited Edition Leon FR Business en Leon Sportstourer FR Business. Deze Limited Editions vertrouwen op de rijke uitrusting van de FR - met onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, FR styling-accenten en sportstoelen - én zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met een 10 inch navigatiescherm. Dankzij een voordeel oplopend tot € 2.400 is de Limited Edition Leon FR Business al verkrijgbaar vanaf € 30.250**.

Groot-zakelijk: Limited Edition Tarraco FR Business
Ook de Tarraco is er tijdelijk als Limited Edition FR Business. Met zijn complete uitrusting en veelzijdige interieur is de grootste SUV van SEAT geschikt voor elke zakentrip. Ook bij dit model smelt de (zichtbare) sportiviteit van FR samen met luxe en comfort voor de zakelijke rijder. Standaard zijn bijvoorbeeld Virtual Cockpit, een navigatiesysteem met 9,2 inch touchscreen en smartphone-integratie (Apple CarPlay™, Android Auto™). De Limited Edition Tarraco FR Business is nu al leverbaar vanaf € 43.050**. De uitvoering met automatische DSG-transmissie is er vanaf € 46.850**.

Bekijk alle Unexpected Deals op SEAT.nl 

Gelezen: 1397 keer