050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Nieuwe Citroën C3 nu te bestellen

Beoordeel dit item
(1 Stem)

• Nieuwste versie van bestseller van Citroën binnen een week voor de deur

Goed nieuws voor liefhebbers van de nieuwe C3. Nog geen week nadat Citroën het doek er vanaf heeft getrokken, is hij al te bestellen. De comfortabele en charismatische hatchback staat vanaf € 5* op de stoep.

De nieuwe Citroën C3 komt nog deze zomer naar Nederland. Liefhebbers die niet tot die tijd willen wachten, kunnen echter nu al een mini-exemplaar bemachtigen met het nieuwe design. Net als het origineel, zijn de schaalmodellen onder meer voorzien van het nieuwe front dat is geïnspireerd op de CXPERIENCE concept car, en de nieuwe airbumps. Ze zijn leverbaar in verschillende kleurencombinaties, waaronder Elixir Red en Spring Blue.

De schaalmodellen, in schaal 1/43 of 1/64, zijn nu te bestellen in de Citroën Lifestyle online boutique:

- Nieuwe C3 in Elixir Red of Spring Blue 1/43: € 37*
- Nieuwe C3 Red, Blue, Sand en White 1/64: € 5*

01 NIEUWE CITROEN C3 NU TE BESTELLEN

Het origineel leverbaar vanaf medio juni
De bestseller van het merk, waarvan sinds de introductie van de derde generatie in 2016 al meer dan 750.000 exemplaren zijn verkocht, krijgt een nog expressiever design en biedt meer comfort, personalisatie en connectiviteit dan ooit tevoren. Citroën opent binnenkort de orderboeken van de 1/1 versie en de eerste exemplaren arriveren medio juni in Nederland.

Het merk Citroën
Als internationaal opererend automerk is Citroën al sinds 1919 prominent aanwezig op de reguliere consumentenmarkt. Met hun vaak gedurfde design, comfort en doordachte technologie geven de modellen van Citroën kleur aan de autowereld. De populariteit van ons merk is mede te danken aan het feit dat we ons vooral laten inspireren door mensen en hun bezigheden. Deze kernwaarde vindt u terug in ons motto: “Inspired by You”. Die kernwaarde komt ook tot uiting in een unieke klantbeleving in de vorm van ons city store concept ‘La Maison Citroën’, de online beoordelingssite ‘Citroën Advisor’ en onze mobiliteitsoplossingen zoals Citroën Rent & Smile en Citroën Earn & Drive. Citroën heeft 10.000 verkoop- en servicevestigingen in een kleine 80 landen en verkocht in 2018 meer dan 1 miljoen voertuigen. Citroën veroverde acht keer de constructeurstitel in het wereldrallykampioenschap en schreef drie keer achter elkaar de titel in het FIA WTCC kampioenschap op zijn naam.

*) Genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen, exclusief verzendkosten en zijn inclusief BTW

Gelezen: 2245 keer