050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Nieuwe Kodiaq plug-in hybride: vanaf € 48.990 met tot maar liefst 123 km aan elektrische range

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Škoda Kodiaq is op alle fronten compleet vernieuwd. De grote SUV is scherper gelijnd, nóg ruimer dan voorheen en biedt het nieuwste op het gebied van connectiviteit en veiligheid. Als efficiënte plug-in hybride maakt de nieuwe Kodiaq nu nog meer indruk, met onder andere een elektrisch rijbereik tot 123 kilometer. De Kodiaq plug-in hybride is als aantrekkelijke Business Edition nu te bestellen vanaf € 48.990.

Recent debuteerde de nieuwe Kodiaq al als aantrekkelijke Business Edition. Nu is deze uitvoering ook leverbaar in combinatie met een efficiënte plug-in hybride aandrijflijn. Daarbij werkt een 1.5 TSI turbo-benzinemotor samen met een elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 150 kW/204 pk. De 27,5 kWh accu maakt een elektrische actieradius tot zelfs 123 kilometer mogelijk, wat meestal ruim voldoende is voor dagelijks gebruik. De accu is te laden met 11 kW (openbare laadpunten, wallboxes) en bij 50 kW gelijkstroomlaadpunten.


De luxe van de Business Edition
De Kodiaq plug-in hybride combineert deze efficiënte prestaties met de luxe van het Business Edition uitrustingsniveau. Deze introductieversie biedt een scala aan indrukwekkende features, zoals 18 inch lichtmetalen velgen met een onderscheidend design, en comfortverhogende opties als Drive Mode Select (exclusief voor de plug-in hybride), KESSY Advanced (keyless entry met walk away locking functie) en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie die de rijervaring naar een hoger niveau tillen. Ook luxe stoffen bekleding en de Virtual Pedal, voor de elektrische bediening van de achterklep, zijn standaard inbegrepen. Specifiek voor de Kodiaq plug-in hybride zijn ook de Škoda Connect-diensten. Via de app zijn veel functies van de Kodiaq plug-in hybride online te bedienen. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld navigatie-, klimaat- en ambient light-functies online aan te schaffen en te activeren.


De Kodiaq plug-in hybride Business Edition biedt een sterke mix van elegantie, ultiem comfort en indrukwekkende prestaties, en is nu - uitsluitend als vijfpersoonsversie - te bestellen vanaf € 48.990. Deze zomer staat hij in de Nederlandse showrooms.

Gelezen: 89 keer