050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

LEXUS opent nieuwe LEXUS LBX SHOWROOM in Amsterdamse P.C. HOOFTSTRAAT

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Lexus opent volgende week een nieuwe showroom in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. In de showroom staat de Lexus LBX centraal, de nieuwe compacte SUV van Lexus. De Lexus LBX is leverbaar vanaf 35.995 euro en is direct te bestellen.


Sinds vorige maand is de Lexus LBX in Nederland. De compactste Lexus ooit, speciaal gericht op Europese klanten. Wat de LBX zo bijzonder maakt is dat de auto ondanks zijn afmetingen nog altijd de luxe, kwaliteit en verfijning biedt die bij Lexus hoort.

LBX in de stad
Goed zicht rondom, wendbaar weggedrag en compacte afmetingen zijn kwaliteiten die met name in een stad van groot belang zijn. Met een lengte van 4,19 meter is de Lexus LBX zo’n dertig centimeter korter dan de Lexus UX. De draaicirkel is slechts 10,4 meter, waarmee de LBX zeer wendbaar is. Om de bestuurder maximaal zicht te bieden, is de binnenspiegel in hoogte verstelbaar.

Bij het uitstappen houdt elke Lexus LBX met Blind Spot Monitor automatisch rekening met het verkeer om de auto heen. Safe Exit Assist assisteert de bestuurder en passagiers met uitstappen, door de deuren te ontgrendelen als ze veilig kunnen worden geopend en er niet toevallig nog een fietser of auto aankomt.

Showroom in P.C. Hooftstraat

Om de kwaliteiten van de Lexus LBX als auto in en rond de stad extra te benadrukken opent Lexus komende week een showroom in de drukke Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Daarmee is het de twaalfde Lexus-showroom in het land, naast de vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Sittard en Zwolle.

Efficiënt en krachtig

De LBX beschikt standaard over een krachtige en efficiënte hybride aandrijflijn met 100 kW/136 pk. Met een gemiddeld verbruik (WLTP) van slechts 4,5 tot 4,8 liter per 100 kilometer is de LBX zeer zuinig voor zijn segment. In de stad haalt de LBX een verbruik tussen de 3,7 liter en 4,5 liter per 100 kilometer (WLTP).

 

Direct te bestellen
De Lexus LBX is te bestellen in vier verschillende Atmospheres, naast de standaarduitvoering: LBX Elegant, LBX Emotion, LBX Relax en LBX Cool. De auto leverbaar vanaf 35.995 euro of 499 euro per maand in Private Lease.

Gelezen: 68 keer