050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Garage Oosterhuis

Wij staan voor u klaar!

4.3/5 Waardering (6 beoordelingen)

pandfoto

Garage Oosterhuis is een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar bestaat. In 1986 begon Oosterhuis sr. zijn eigen bedrijf in Beerta, waar zijn zoon Tonnis al snel ging meewerken. Vader en zoon zijn samen goed voor bijna tachtig jaar ervaring in de autobranche. Twee allrounders die elkaar met hun eigen deskundigheid aanvullen.

Het bedrijf is inmiddels zo gegroeid dat Garage Oosterhuis is verhuisd naar een veel groter pand in Winschoten. Hier wordt gewerkt met de modernste techniek in combinatie met gedegen service, die gericht is op de persoonlijke situatie van de klant.

werkplaats

Onderhoud
Garage Oosterhuis repareert alles: van Mini-Cooper tot Master Camper. De ruime werkplaats beschikt over drie bruggen waar wordt gewerkt met de nieuwste techniek. Op het gebied van uitleesapparatuur is dat de snap-on diagnose, zodat we ook elektronische systemen in auto’s snel en goed kunnen doorlichten.

Reparatie gebeurt altijd in overleg met de klant. Liever een eerlijk advies vooraf, dan vervelende verrassingen achteraf. Team Oosterhuis is creatief in het bedenken van oplossingen. Wat gerepareerd kan worden, hoeft immers niet vervangen te worden. Daarbij kiezen wij wel voor sterk A-materiaal, passend bij het automerk. Zo ontstaat een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

banden

Oosterhuis senior verleent af en toe nog een helpende hand!

Ook voor banden kunt u terecht bij Garage Oosterhuis. We hebben geen collectie op voorraad, maar kunnen binnen enkele uren alle bandenmerken leveren.

APK
Garage Oosterhuis is een RDW-erkend keuringsstation voor de gewichtsklasse t/m 3500 kg. Vanzelfsprekend krijgt u een keuringsrapport met reparatie- en adviespunten. Adviespunten zijn gebreken die nu nog niet tot een afkeuring leiden, maar die in de toekomst wel moeten worden vervangen of gerepareerd. APK is altijd op afspraak.

Tonnis Oosterhuis 3D uitlijn apparatuur van Bosch

Tonnis Oosterhuis bij de uitleeskast van de 3D-uitlijn-apparatuur van Bosch

3D-uitlijning van Bosch

Een auto moet worden uitgelijnd om hem tijdens het rijden koersvast te houden, met zo min mogelijk rolweerstand en bandenslijtage. Bij het uitlijnen worden de wielen in de door de fabrikant gestelde waardes gezet. Na een juiste uitlijning zijn er merkbare verbeteringen: een betere wegligging, minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik.

Boelo Houwen bezig met 3D uitlijn apparatuur van Bosch

1e monteur Boelo Houwen stelt de 3D uitlijn-apparatuur in

Voor de uitlijning van ieder merk auto gebruiken wij de meest geavanceerde Bosch 3D apparatuur. Bij vierkant uitlijnen (vierwieluitlijnen) wordt niet alleen de vooras, maar ook de achteras bekeken. Eerst dient de achteras te worden uitgelijnd (wielvlucht, sporing) en vervolgens aan de hand daarvan de vooras (sporing, wielvlucht, fuseelangshelling).

Bij het uitvoeren van een grote beurt (30 euro) is uitlijnen van de vooras inbegrepen. Voor vierkant uitlijnen vragen wij een eenmalig bedrag van 50 euro.
Wat ook heel belangrijk is bij onze uitlijn-procedure is het op 0 zetten van de stuurhoek. Dat voorkomt dat uw auto, bij een onverwachtse uitwijkmanoevre, aan de achterkant niet gaat uitbreken door het ingrijpen van het ESP!

3D uitlijn apparatuur van Bosch in actie

Nu kan het uitlijnen beginnen!

Team Oosterhuis staat voor:

* Betrouwbaar en eerlijk advies
* Deskundige reparatie van alle merken
* Goede prijs/kwaliteitsverhouding
* Persoonlijke benadering

Adres

  • Straat: Transportbaan 42
  • Postcode: 9672 BK
  • Stad: Winschoten
  • Provincie: Groningen

Contact