050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Autoservice Visser

voor al uw reparaties en APK's!

4.6/5 Waardering (7 beoordelingen)

Autoservice-Visser-Groningen-auto-03

Autoservice Visser in Leek is een jong en dynamisch autobedrijf, dat dichtbij z'n klanten staat met advies op maat en vakkundig onderhoud levert van alle merken auto's. Bij ons is zowel een lage prijs alsmede de service van groot belang. Wij heten u graag welkom aan de Kapteynlaan 2 in Leek.

Reparaties
Bij ons kunt u terecht voor al uw reparaties en APK's, voor alle merken auto's en bedrijfsauto's. Wij beschikken over alle juiste uitleesapparatuur, waardoor wij snel het probleem kunnen opsporen en voor u verhelpen. Autoservice Visser beschikt over een deskundig team, dat goed is opgeleid om al uw auto-problemen snel en vakkundig op te kunnen lossen. Hierdoor kunt u weer snel met een veilig gevoel de weg op. Wanneer u een probleem heeft met uw auto kunt u deze bij ons langsbrengen, bij alle reparaties informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten. Mocht het zijn dat wij tijdens een reparatie iets tegenkomen wat niet is besproken zullen wij u hierover ook eerst informeren, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Autoservice-Visser-Groningen-auto-01

Onderhoud
Regelmatig onderhoud is een belangrijke basis voor het voorkomen van problemen aan uw auto. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw auto, tevens zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren van de APK- keuring.

Bovendien kunt u bij ons terecht met uw camper voor onderhoud en APK.
Wij zijn een allround garagebedrijf en zijn gespecialiseerd in VW en Audi.
Bij alle reparaties en onderhoud informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen wij uiteraard contact met u op indien dit anders uitpakt, u weet zo precies waar u aan toe bent.

Airco-onderhoud
Bij ons kunt u terecht voor onderhoud van uw airconditioning. Wij dragen zorg voor het onderhouden, vullen of repareren van uw airconditioning volgens de strengste milieu normen.

Door uw airconditioninginstallatie regelmatig te laten controleren en onderhouden, voorkomt u het onverwacht uitvallen van de airconditioning en bespaart u zich veel ergernis. Daarnaast bespaart u ook nog eens geld. Het vervangen van een mechanisch beschadigde compressor kan door de noodzakelijke reiniging van het systeem en het gebruik van extra onderdelen bijvoorbeeld al snel € 1.000 kosten.

Autoservice-Visser-Groningen-auto-02

Wilt u uw auto laten repareren of meer informatie? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een kopje koffie of bel ons voor een afspraak 050-5565233.

 

Adres

  • Straat: Kapteynlaan 2
  • Postcode: 9351 VG
  • Stad: Leek
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-5565233
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.