050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

wijkopenautos.nl

Laat hier uw auto taxeren!

5.0/5 rating 1 vote

Laat je auto taxeren voor je hem verkoopt

Als je in Groningen je auto wilt verkopen of inruilen, is het handig om je auto te laten taxeren. Op deze manier heb je direct een indicatie voor de vraagprijs. Het bepalen van de waarde van je auto kun je het beste uitbesteden aan professionals, Zij weten precies waar ze op moeten letten en wat de marktwaarde van je auto is. Maak de vraagprijs altijd iets hoger dan de marktwaarde van je auto, omdat de uiteindelijke prijs die je voor je auto krijgt bijna nooit de vraagprijs is. Als je hier rekening mee houdt, kun je het bedrag krijgen dat je wenst. Als je auto eenmaal getaxeerd is, kun je hem ook direct na de taxatie aan Wijkopenautos.nl verkopen. Je kunt 6 dagen per week bij een vestiging in de regio Groningen terecht.

Hoe werkt het?
Vul hieronder eerst de taxatietool in voor een snelle online taxatie van je auto. Maak daarna een afspraak voor een gratis handmatige taxatie. Je ontvangt meteen een bod op je auto.
Je auto meteen verkopen aan Wijkopenautos scheelt je een hoop gedoe met onderhandelen over de prijs. Het is ook aan te raden om je auto te taxeren als deze getuned is. Als je namelijk veel geld hebt gestoken in het tunen van je auto en hij is total loss, dan krijg je alleen de dagwaarde van je auto uitgekeerd als je auto niet getaxeerd is. Je kunt dan niet bewijzen dat je veel geld aan je auto hebt gespendeerd en krijgt het bedrag dat een standaarduitvoering nog waard geweest zou zijn.

Onder onze autotaxatie service valt:

  • Gratis online taxatie
  • Geen verplichting tot verkoop
  • RDW-erkend bedrijf
  • Auto taxeren binnen 30 minuten
  • Vestigingen door heel Nederland