050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

OSW

Voor een zorgeloze verkoop!

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Makkelijk, betrouwbaar en snel!

Woont u in de provincie Groningen en wilt u van uw auto af? Maar heeft u geen zin in betaalde advertenties, loze biedingen, onderhandelen, neppe afspraken, vreemden aan de deur voor proefritten en het risico op vals geld?

Verkoop dan uw auto via OSW. Wij vinden altijd een koper voor u. Wij plaatsen uw voertuig anoniem in onze veiling waar onze erkende inkopers een bod kunnen uitbrengen. Na het ontvangen van een bod maakt u met een druk op de knop de verkoop definitief.
Het aanmelden, taxeren en ophalen van uw voertuig is helemaal gratis! Ervaar zelf het gemak en de voordelen van OSW en meld uw occasion vandaag nog aan op osw.nl !

Hoe werkt het?

Stap 1: meld uw occasion aan
Om uw occasions te kunnen verkopen, dient u deze aan te melden op onze website. Dat doet u door uw kenteken in te voeren. Ons systeem zoekt automatisch aanvullende gegevens zoals het merk en model erbij.

Stap 2: uw occasion krijgt biedingen
Als uw occasion is geactiveerd, gaan wij aan de slag om de juiste bedrijven te benaderen. Zorgt u ervoor dat wij over zoveel mogelijk relevante informatie beschikken van het voertuig, zodat wij tot een zo hoog mogelijk bod kunnen komen. 

Stap 3: u kunt het bod accepteren of weigeren
Het bod dat u ontvangt is vrijblijvend. Gaat u akkoord, dan zorgen wij dat het bedrijf met u een afspraak maakt om uw occasion op te halen. U kunt dan ook bespreken hoe u betaald wilt worden.