050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Autovendi

100% gratis!

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Je woont in de provincie Groningen en je wilt je auto verkopen? Meld je dan nu aan bij Autovendi! Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis!

Hoe werkt het?
Je kunt je auto eenvoudig aanmelden door je kenteken in te vullen. Je autogegevens worden rechtstreeks opgevraagd bij de RDW.

Zet vervolgens je vraagprijs zo scherp mogelijk, want een auto met een te hoge vraagprijs is voor niemand interessant. Onze medewerkers zullen altijd voor de hoogste prijs gaan en gaan ook net zo lang door tot je tevreden bent. Ben je van plan om in te ruilen? Dan regelen wij in bijna alle gevallen een betere deal.

Zodra wij een aantal biedingen op je auto hebben, koppelen wij dit terug naar jou en in overleg met jou wordt besloten of je je auto wilt verkopen. Uiteraard krijg je van ons 5 dagen bedenktijd. Lukt het je niet om een beter bod op je auto te krijgen, dan staan wij voor je klaar!

Wij werken uitsluitend met kopers die een hoge klantwaardering hebben en minimaal voldoen aan de BOVAG-norm in tegenstelling tot veel andere websites. Zo kun je altijd vertrouwen op een correcte afhandeling van je verkoop. Je ontvangt direct je geld en een vrijwaringsbewijs.