050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Ensing Automobielen

Een naam om te onthouden!

4.8/5 Waardering (5 beoordelingen)

pandfoto Ensing winschoten groningen

Ensing Automobielen is een RDW gecertificeerd autobedrijf aangesloten bij de Nationale Auto Pas, die al vanaf 1992 BMW-occasions verkoopt.

Alleen BMW's met zeer veel opties
Alle door onszelf geïmporteerde BMW's worden met uiterste zorg geselecteerd. Zo zult u bij ons alleen maar BMW's vinden met zeer veel opties, lage (aantoonbare) kilometerstanden en compleet met alle boekjes en onderhoudshistorie. Zo willen wij ons onderscheiden van andere auto bedrijven.

De voorliefde van BMW's begon bij eigenaar Erik Ensing al op jonge leeftijd en dat is tot op heden nog niet veranderd. Sterker nog, het is alleen maar verder ontwikkeld en uitgegroeid tot een bedrijf, dat met liefde BMW's verkoopt en repareert.

showroom ensing automobielen winschoten groningen 02

Ruime ervaring
Ensing Automobielen is een betrouwbaar en professioneel autobedrijf met goede referenties en ruime ervaring op het gebied van auto import uit Duitsland. Ensing Automobielen begeleid het importeren van uw volgende auto van A tot Z.

Ensing-Automobielen-050auto-showroom2

Betrouwbare occasions
Bovendien gaan alle door ons verkochte BMW's eerst nog naar de BMW dealer bij ons in de buurt voor een complete aankoop keuring, alwaar de auto compleet van binnen en van buiten wordt gecontroleerd op eventuele verborgen gebreken, zodat u zeker weet dat u een betrouwbare occasion koopt waar u nog jaren plezier aan zult beleven.

Hieronder vindt u ons occasion overzicht:

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet en bel gerust met een van onze medewerkers.

Adres

  • Straat: Papierbaan 60
  • Postcode: 9672 BG
  • Stad: Winschoten
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 0597-432244
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.