Deze pagina afdrukken

Een zomer vol actie bij ŠKODA

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*Zakelijke modellen houden ondanks BPM-verhoging hun aantrekkelijke prijsstelling
*SUPERB en KAROQ nu ook als scherp geprijsde Business Edition
*Compacte KAMIQ: inruilvoordeel van € 2.000; private lease tijdelijk vanaf € 329**/maand
*OCTAVIA én nieuwe OCTAVIA: voordeel op alle fronten

ŠKODA is klaar voor een zomer vol actie voor zowel zakelijke rijders als particuliere kopers. Zo behouden de KAROQ, KODIAQ en SUPERB hun aantrekkelijke prijzen ondanks een BPM-verhoging. Bovendien worden de KAROQ en SUPERB nog bereikbaarder door de komst van de nieuwe Business Edition-uitvoeringen. Wie kiest voor de compacte KAMIQ, kan rekenen op een inruilpremie van liefst € 2.000 of voor een messcherp private-leasetarief vanaf € 329** per maand.

Per 1 juli is de BPM op nieuwe personenauto’s verhoogd. Desondanks voert ŠKODA geen prijswijzigingen door voor belangrijke modellen als de KAROQ, KODIAQ en SUPERB. De KAROQ is er nu vanaf € 29.990*, de KODIAQ vanaf € 36.490* en de SUPERB vanaf € 35.490*. Oftewel: onverminderd veel value for money zonder een negatieve invloed op de bijtelling. Klanten die kiezen voor een SUPERB uit voorraad profiteren bovendien van een voordeel van maar liefst € 3.000.

superb iv combi 014 814454

De KAROQ en SUPERB Business Edition
Nieuw in het ŠKODA-gamma zijn de scherp geprijsde Business Editions van de KAROQ en SUPERB. De KAROQ Business Edition beschikt ten opzichte van de Ambition-uitvoering over extra’s als Navigatie Amundsen, een kleurendispay (maxidot) Climate Control, Smartlink+, elektrisch bediende buitenspiegels en driver alert. Het klantvoordeel voor dit model bedraagt € 1.600. De SUPERB Business Edition heeft standaard aantrekkelijke zaken als Navigatie Amundsen, KESSY (keyless access en start), een multifunctioneel stuurwiel, parkeersensoren achter en 16 inch lichtmetalen velgen. De SUPERB Business Edition is leverbaar vanaf € 36.990*. De nog completere SUPERB Business Edition PLUS, die de STYLE-uitvoering als basis heeft, is er vanaf € 39.990*.

Compacte KAMIQ met groots voordeel
De KAMIQ, de populaire stads-SUV van ŠKODA, laat in de zomeractieperiode ook van zich horen. Voor dit model geldt tijdelijk een inruilpremie van maar liefst € 2.000 en hij is er nu voor een extra scherp private lease-bedrag vanaf slechts € 329** per maand (inclusief BTW). Private lease voor particulieren staat bij ŠKODA voor zorgeloos en bijtellingvrij rijden voor een vast maandbedrag.

OCTAVIA: voordeel op alle fronten
Voor run-out modellen van de OCTAVIA en OCTAVIA COMBI hanteert ŠKODA deze zomer extra scherpe prijzen. Klanten die opteren voor een model uit voorraad, kunnen rekenen op een voordeel van maximaal € 3.300 en een inruilpremie die kan oplopen tot € 2.500. Bovendien wordt de upgrade naar de Sport Business-uitvoering nu aangeboden voor slechts € 990. Ook de OCTAVIA (voorraad modeljaar 2020) is er deze zomer voor een buitengewoon scherp private-leasebedrag vanaf € 359** per maand.

Overigens is de compleet nieuwe OCTAVIA inmiddels ook leverbaar bij de ŠKODA-dealers, als aantrekkelijke First Edition die al te rijden is vanaf € 32.850* (OCTAVIA COMBI First Edition vanaf € 34.150*).

Gelezen: 1148 keer

Gerelateerde items (op tag)