050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

X-Wrap

Car wrap & window tinting shop

4.2/5 Waardering (11 beoordelingen)

X Wrap carwrap groningen 01

Carwrappen
Carwrappen is letterlijk het inpakken van uw auto. X-Wrap Groningen, de naam zegt het al, is dé expert in carwrappen en heeft een breed assortiment wrapfolies. Het inpakken kan in elke gewenste kleur en in verschillende materialen, zoals carbon folie, aluminium en chroom.

Hoge kwaliteitsfolie

Door gebruik te maken van hoge kwaliteitsfolie, speciale wrapfolie, wordt er een nieuw oppervlak gecreëerd waar u 5 tot 7 jaren plezier van heeft. Uw auto kan naar eigen design worden aangepast. Die aanpassing kan bestaan uit alleen de motorkap, het dak, de spiegels, de voorbumper, maar natuurlijk kan ook de gehele auto worden voorzien van een carwrap.

Een groot voordeel van wrappen is dat het bescherming biedt tegen steenslag, krassen en verkleuring.

Wrappen én belettering
Daarnaast is het ook nog mogelijk belettering aan te brengen op de wrapfolie. Voor wrappen is het belangrijk dat de ondergrond glad en de laklaag intact is. Wanneer de folie later wordt verwijderd is het oppervlak even egaal en helder als voor de wrap.

X Wrap carwrap groningen 02

X-Wrap Autoreclame
X-Wrap Groningen is hét adres om uw voertuig van reclame te voorzien. Waar denkt ú aan bij autoreclame en autobelettering?
Een sticker met uw website en bedrijfsnaam is een optie, maar denk ook eens aan een complete full-colour print om uw bedrijf te promoten via uw auto!
Want autoreclame is de eyecatcher voor uw bedrijf op straat en met X-Wrap autoreclame zal niemand uw auto meer over het hoofd kunnen zien!

Er zijn vele opties mogelijk: belettering, wrappen, full-colour print, of raamfolie. Een ontwerp voor de gehele auto of een mix van belettering en wrap.
X-Wrap heeft alle expertise in huis om al uw wensen te realiseren naar een uniek en creatief ontwerp.
X-Wrap blijft zich innoveren en is altijd op de hoogte van de allernieuwste trends op het gebied van autoreclame.

Heeft u nog een kale auto, of wilt u wat anders?
Wacht niet langer, spring eruit! en laat u zich informeren over de talloze mogelijkheden bij
X-Wrap. U kunt hier ook een offerte aanvragen!

Waarom autobelettering bij X-Wrap?
Bij X-Wrap krijgt u kwaliteit en service voor al uw autoreclame.
Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten.
Recent werk en voorbeelden van autoreclame kunt u via onze GALLERY bekijken.

X Wrap carwrap groningen 03

Ruiten blinderen
Glasfolie is ontwikkeld om bescherming te bieden tegen externe elementen (zoals bijvoorbeeld wind, regen en sneeuw) en toch een natuurlijke doorkijk naar de buitenwereld mogelijk te maken.
Wanneer zonne-energie (bestaande uit warmte, licht en UV-straling) op een glazen raam valt, wordt bijna 90% van de energie doorgelaten.

Wanneer raamfolie echter op glas is aangebracht, fungeren de kenmerkende eigenschappen van folie – zoals speciale kleuren en/of metalen die in de folie zijn verwerkt – als barrière tegen die zonne-energie. Dit komt doordat een deel van de energie wordt geabsorbeerd of wordt gereflecteerd.

De hoeveelheid geabsorbeerde en gereflecteerde energie is afhankelijk van de samenstelling van de folie. Gekleurde folies bevatten geen metaal en zijn niet-reflecterend omdat ze de zonne-energie uitsluitend absorberen.Deze folies zijn minder geschikt om warmte en licht te reguleren omdat de zonne-energie niet wordt gereflecteerd. Gemetalliseerde folies zorgen er daarentegen voor dat de zonne-energie zowel wordt geabsorbeerd als gereflecteerd. Daarom zijn deze folies beter geschikt als zonwering, omdat het metaal in de folie zowel warmte als licht reflecteert.

  

  

Adres

  • Straat: Koldingweg 23
  • Postcode: 9723HL
  • Stad: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-7850463
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.