050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Wielinga voor Vakwerk

Sleutels & Sloten Service

4.5/5 Waardering (6 beoordelingen)

sleutels

Wielinga voor Vakwerk is de ijzerwaren & gereedschappenzaak aan de Verlengde Hereweg 7 in Groningen (Helpman) met een uitgebreide sleutelservice, alsmede een slotenmakerservice aan huis. Ons werkgebied is de gehele stad Groningen en een groot deel van de provincie. Ook voor autosleutels en autosleutelbehuizingen bent u bij Wielinga voor Vakwerk aan het juiste adres.

Autosleutels
Een autosleutel is afwijkend van alle andere sleutels, want je hebt hier namelijk te maken met zogenaamde transponders – veelal al in auto’s vanaf 1998. Transponders zijn kleine chips, die in de autosleutel verwerkt zitten en die u niet kunt zien. Meestal kunnen wij al in de database zien of deze transponder aanwezig is of niet en 100% zekerheid kunnen we geven door de sleutel uit te lezen met een van onze programmeer-apparaten.
U kunt zelf via www.autosleutel.com ook checken of uw sleutel is te kopiëren, maar voor 100% zekerheid komt u het beste bij ons langs.

De transponder heeft NIETS te maken met een eventuele afstandsbediening die in een sleutel zit. Deze afstandsbedieningen zijn momenteel nog zeer beperkt door ons te kopiëren en veelal bent u hiervoor aangewezen op de dealer.

Autosleutelbehuizingen
Naast dat wij autosleutels dupliceren leveren wij ook een groot assortiment aan vervangende autosleutelbehuizingen. Zijn bijvoorbeeld de knopjes van de behuizing versleten of is de originele behuizing versleten, of is het klapmechanisme defect, dan hebben wij voor veel gangbare merken en modellen vervangende sleutelbehuizingen welke wij ook snel en vakkundig voor u ombouwen. Daarbij checken we de werking van de afstandsbediening en vervangen we eventueel de batterij.

machines

Wilt u weten of wij de juiste behuizing voor uw sleutel op voorraad hebben of wilt u weten of wij uw transponder sleutel kunnen kopiëren, dan kunt u het beste even langskomen en maken we het klaar terwijl u wacht.

Wij kunnen niet alle transponders kopiëren aangezien dit met sommige modellen alleen via de officiële dealer mogelijk is, maar er komen regelmatig uitbreidingen van nieuw te kopiëren modellen die wij dan opnemen in ons assortiment.

Adres

  • Straat: Verlengde Hereweg 7
  • Postcode: 9721 AB
  • Stad: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-525 28 58
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.