050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Autobedrijf van Veldhuizen

Al 50 jaar een begrip

4.0/5 Waardering (15 beoordelingen)

Mitsubishi Van Veldhuizen pandfoto auto Groningen

Al 50 jaar is Autobedrijf van Veldhuizen een begrip in de regio.
Wij zijn het vertrouwde adres in Groningen en Zuidlaren voor verkoop, reparatie, onderhoud en schadeherstel van uw auto.

Wat kunt u eigenlijk van ons verwachten?
Veel enthousiasme voor het merk, uiteraard. Want Mitsubishi heeft veel te bieden. Daarnaast staat ons team garant voor service en advies op topniveau.

Mitsubishi-dealer
Autobedrijf van Veldhuizen Groningen is officieel MITSUBISHI-dealer voor zowel de stad Groningen, Hoogezand en omstreken als de kop van Drenthe. U kunt bij ons terecht voor de gehele personenwagenlijn en lichte bedrijfswagens. Wij zijn gevestigd aan de Rostockweg 2 op het bedrijventerrein "Driebond" te Groningen, beter bekend als de "Autoboulevard Groningen".

Het filiaal Autobedrijf van Veldhuizen Zuidlaren verzorgt de Mitsubishi-verkoop, service en schadeherstel voor met name de kop van Drenthe. U kunt bij ons terecht voor de gehele personenwagenlijn en lichte bedrijfswagens. Tevens hebben wij een volledig geautomatiseerde wasstraat en een Shell-servicestation. Wij zijn gevestigd aan de Verlengde Stationsweg 28 te Zuidlaren.

Familiebedrijf
Mitsubishi van Veldhuizen is een echt familiebedrijf dat hecht aan een goede relatie met medewerkers en klanten. Ondanks de grootte van het bedrijf proberen we de persoonlijke service te handhaven. Gezamenlijk met onze medewerkers werken wij dan ook elke dag met veel plezier aan verbetering van onze service!

Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens!

 

Adres

  • Straat: Rostockweg 2
  • Postcode: 9723 HG
  • Stad: Groningen
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-5471111
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.