050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

JB-Auto's

Ook voor autodiagnose!

4.8/5 Waardering (5 beoordelingen)

JB-Auto's in Niebert is een universeel garagebedrijf en aangesloten bij de CarXpert-keten, waar u terecht kunt voor reparatie, onderhoud, aircovulling, uitlijnen van auto's en lichte beschadigingen aan carosserie en uiteraard APK-keuringen aan ieder automerk. JB-Auto's is bovendien gespecialiseerd in het stellen van diagnoses, waarvoor ze alle apparatuur in huis hebben.

JB-Autos-Niebert-Groningen-050auto

Eigenaar Jan Bakker uit Niebert is op verzoek van vele klanten in maart 2008 gestart als garagebedrijf "JB-Auto's". Jan is van huis uit auto-monteur en schadespecialist en hij is jarenlang werkzaam geweest bij diverse garagebedrijven en heeft derhalve een jarenlange ervaring in de autobranche.

In 2014 is het bedrijf uitgegroeid naar 2 werkplaatsen en sinds januari 2015 is JB-Auto's aangesloten bij de Europese keten CarXpert.

Bij JB-Auto's kunt u terecht voor reparatie, onderhoud, diagnose stellen, aircovulling, uitlijnen van auto's en herstel van lichte beschadigingen aan de carosserie van uw auto. Bovendien kunt u bij JB-Auto's terecht voor APK-keuringen. Ieder automerk is welkom! 

Ook voor de aanschaf of bemiddeling bij de aankoop van een auto kunt u bij JB-Auto's terecht. Van CarXpert krijgen we een uiteenlopend aanbod van technische training, toegang tot technische data en ondersteuning in de werkplaats.

Openingstijden:
ma. t/m vr. van 08.00-17.30 uur
za. van 08.00-11.00 uur
zondag's gesloten

Adres

  • Straat: Molenweg 96
  • Postcode: 9365 PH
  • Stad: Niebert
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 06-24197046
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.