050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Bosch Car Service Autoborg

Vertrouwd onderweg!

4.6/5 Waardering (7 beoordelingen)

Bosch Car Service Autoborg Groningen Auto Onderhoud Plan Groningen

Bosch Car Service Autoborg is een professioneel autobedrijf in de stad Groningen. Onze centrale locatie in de Autoborg zorgt ervoor dat we gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf de ringweg rond Groningen.

Ons werk kan ruwweg onderverdeeld worden in twee categorieën. Ten eerste hebben we uiteraard de normale garage-werkzaamheden zoals auto-onderhoud, reparatie, APK keuringen etcetera. Daarnaast doen we ook veel onderhoud voor verschillende leasebedrijven.

Erkend Duurzaam autobedrijf
Bij Bosch Car Service Autoborg houden we ons niet alleen met auto's bezig; we zijn ook maatschappelijk betrokken. Hieronder kunt u bijvoorbeeld lezen over onze samenwerking met opleidingen en scholen in de omgeving. Ook zijn we Zakenvriend van KWF kankerbestrijding, en steunen we op deze manier het onderzoek naar een genezing voor kanker. Verder werken we met oog voor het milieu en de omgeving. Sinds 2016 zijn we dan ook gecertificeerd als Erkend Duurzaam autobedrijf.

autoborg werkplaats

Bosch Car Service Autoborg biedt een breed scala aan producten en diensten voor uw auto.
*Garagebedrijf voor APK, reparatie en onderhoud
*Revisie van de koppeling
*Aircoservice
*Diesel Specialist
*Auto Onderhoud Plan (AOP)

Erkend leerbedrijf
Bosch Car Service Autoborg is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om te zorgen dat de volgende generatie monteurs goed en breed opgeleid wordt. Hierdoor kunnen onze monteurs hun ervaring en kennis delen met een jongere generatie monteurs, en kunnen onze leerling- en stagemonteurs echte ervaring op doen.

De leerling-monteurs die wij opleiden binnen het bedrijf zitten op een MBO-opleiding. Hoewel de theoretische kennis en de basis die je leert op school natuurlijk erg belangrijk zijn, hebben we gemerkt dat er geen betere leermeester is dan de praktijk. Daarom krijgen leerling-monteurs bij ons de mogelijkheid om zichzelf volledig te ontplooien en ontwikkelen. Dit is een waardevolle ervaring, die door zowel onze leermeesters als door de leerling-monteurs als erg positief bevonden wordt.

Zo houden wij de geest van service en vakmanschap levend, en leveren we een positieve bijdrage aan de carrière van de monteurs van de toekomst.

Adres

  • Straat: Hooghoudtstraat 12
  • Postcode: 9723 TG
  • Stad: Groningen
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-2030514
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.