050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Autobedrijf Post

Gespecialiseerd in KIA

4.5/5 Waardering (11 beoordelingen)

Autobedrijf Post pandfoto auto Groningen

Met een BOVAG-lidmaatschap van ruim 50 jaar is Autobedrijf Post aan de Paradijsvogelstraat 14 in Groningen een uniek bedrijf met een jarenlange ervaring in de automarkt. Autobedrijf Post is gespecialiseerd in KIA en daarnaast biedt het universele garagebedrijf een ruime keuze aan occasions in de stad Groningen.


Onderhoud en reparatie
Autobedrijf Post doet het onderhoud en alle reparaties van alle merken auto’s. Daarnaast is het universele garagebedrijf van oudsher gespecialiseerd in het merk KIA en staat het bedrijf garant voor een uitstekende service, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Occasions
Autobedrijf Post levert zowel nieuwe als gebruikte auto’s in uw gewenste uitvoering. Autobedrijf Post heeft altijd een ruime voorraad kwaliteitsoccasions in huis, waarvoor u van harte welkom bent in onze showroom aan de Paradijsvogelstraat 14 in Groningen.

APK
Voor een goede, vakkundige en voordelige APK keuring bent u bij Autobedrijf Post aan het juiste adres. Voor het maken van een afspraak klikt u hier.

Autoschadeherstel
Autobedrijf Post zorgt ervoor dat uw auto met een perfect uitgevoerd schadeherstel terugkomt bij de eigenaar. De auto zal weer net zo veilig zijn als toen hij de fabriek uitkwam. Autobedrijf Post zorgt voor het gehele proces rondom uw autoschade:

* Het transport van uw auto
* Inlichten van de verzekering
* De reparatie
* Eventueel vervangend vervoer
* Korting op uw eigen risico

Bekijk hieronder ons occasion overzicht:

Adres

  • Straat: Paradijsvogelstraat 14
  • Postcode: 9713 BV
  • Stad: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-3183222
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.