050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Autobedrijf Huizinga

Bij ons is de klant nog koning!

4.5/5 Waardering (10 beoordelingen)

Autobedrijf-Huizinga-Hoogkerk-header

Autobedrijf Huizinga aan de Schoenerstraat 2a te Hoogkerk is nog een echte dorpsgarage, waar de klant nog koning is en waar zowel particulieren als bedrijven voor reparatie en aan-/verkoop terecht kunnen. Het bedrijf wordt bestierd door Paul en Jan Peter Huizinga, twee gebroeders, die in oktober 2004 besloten hun eigen autobedrijf te beginnen, na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij diverse autobedrijven.

Totaalservice-pakket
Door die opgedane kennis en ervaring samen te voegen kunnen zij nu een totaal service pakket aanbieden voor uw (bedrijfs-) auto, caravan en aanhanger e.d. Op het moment dat wij een bezoek brachten aan Autobedrijf Huizinga, was hun orderportefeuille voor een hele maand gevuld met opdrachten. In de overzichtelijk ingerichte werkplaats was het dan ook een drukte van belang.

Hier wordt het volledige onderhoud, APK en reparaties aan uw (bedrijfs)auto verricht. Zowel de wat gedateerde auto's, alsmede de modernste auto's zijn bij de gebroeders aan het juiste adres. De werkplaats is voorzien van diverse diagnose-apparatuur, waarmee een groot deel van het aantal automerken kan worden uitgelezen en worden gereset.

Autobedrijf Huizinga is van mening dat uw auto de beste zorg nodig heeft. We staan er niet bij stil, maar u vervoert uzelf in uw auto met snelheden tot wel 150 kilometer per uur over de wegen. Veiligheid is daarbij natuurlijk van groot belang. Die veiligheid willen zij graag waarborgen door goed en accuraat werk te leveren. Dit begint voor hen bij een nette, opgeruimde garage en het gebruik van uitsluitend de beste gereedschappen en meet- en regelapparatuur (Snap-on).

Autobedrijf-Huizinga-garage

Review van een tevreden klant
Allemaal mooie woorden zult u zeggen, maar hoe gaat hun werkwijze er in de dagelijkse praktijk aan toe? Om daar achter te komen liet uw verslaggever de jaarlijkse APK-beurt voor zijn youngtimer, een Porsche 944 Turbo S uit 1988, bij Autobedrijf Huizinga uitvoeren.

De zorgvuldigheid waarmee dit gepaard ging (het is tenslotte een routineklusje), had ik nog niet eerder meegemaakt. Autobedrijf Huizinga beschikt over een remmentestbank en daaruit kwamen prima cijfers naar boven: de berekende statische remvertraging van de parkeerrem (+ 100 kg) zat flink boven de wettelijke remvertraging van 1,20 m/s2, te weten 2,11 m/s2. De berekende statische remvertraging van de bedrijfsrem (+100 kg) zat ook boven de wettelijke remvertraging van 5,20 m/s2, te weten 6,63 m/s2 en dat stemt natuurlijk tot tevredenheid.

De uitgevoerde CO2-meting was boven verwachting laag voor een dergelijke sportwagen. Wel moesten de banden een klein beetje extra lucht hebben. Verder werd de verlichting nauwgezet gecontroleerd, maar ook die verkeerde in pico bello-staat.

Uiteraard kwam de auto ook nog even op de brug om o.a. mogelijke speling in de stuur- of fusee-kogel te kunnen constateren. Was allemaal prima in orde! Jan Peter doet het complete keurwerk zeer consciëntieus, zegge en schrijve duurde de APK-beurt een uur en het moet gezegd, dat maak je niet overal mee.

Onze welgemeende complimenten. Vervolgens werd 'ie afgemeld bij de RDW en kon ik afrekenen. Voor € 39,50 is de veiligheid van mijn dierbare bezit weer gewaarborgd!

Dat je bij Autobedrijf Huizinga van te voren wel even moet bellen voor een afspraak, is dan ook zeer begrijpelijk.

Hier is de klant nog koning en dat is zeker geen loze belofte!

 

Openingstijden:

Ma. t/m vrijdag: 08.00-17.30 uur

 

Adres

  • Straat: Schoenerstraat 2a
  • Postcode: 9745 BJ
  • Stad: Hoogkerk
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-5567703
  • Fax: 050-5567643
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.