050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

  • OSW

    OSW

    Voor een zorgeloze verkoop!

Autobedrijf Dijkstra

Ook úw auto weer veilig op weg

4.4/5 Waardering (12 beoordelingen)

Naamloos 1

Autobedrijf Dijkstra, sinds 1 oktober 2003 gevestigd aan Oeverkruid 4 op industrieterrein Het Witte Lam in Groningen, is hét adres waar u terecht kunt voor reparaties, APK-keuringen en onderhoud aan voertuigen van alle merken.

vader en zoon Dijkstra

Reparaties en onderhoud
Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar? Het zijn allemaal van die kleine ongemakken, die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Naast deze kleine reparaties, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor andere kleine en grote reparaties van alle automerken.  

Onze gespecialiseerde automonteurs zorgen ervoor dat uw auto snel weer voor 100% in orde is. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken! 

Als RDW-erkend APK-keuringsstation kunnen wij ook alle APK-keuringen uitvoeren aan alle automerken. Ook daarvoor kunt u het beste vooraf een afspraak maken, zodat we uw voertuig tijdig kunnen inplannen voor een onafhankelijke, objectieve en betrouwbare keuring. 

de nieuwe brug01

Vergt een reparatie, na grondige inspectie, meer tijd, dan wordt er een tijdspad besproken voor de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Komen er tijdens de reparatie onverwachte kosten te voorschijn dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Bij alle reparaties en onderhoud informeren wij u vooraf ook duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent, zonder vervelende verrassingen achteraf!

Op alle reparatie-werkzaamheden heeft u drie maanden volledige garantie. Voor reparaties of een onderhoudsbeurt kunt u het beste een afspraak maken.

Nieuw: Automaatbak spoelen
Sinds kort kunnen wij ook de automaatbak van uw auto spoelen. Want wist u dat maar liefst 70% van de schakelklachten met een automatische transmissie veroorzaakt wordt door vervuiling? Laat daarom de automaatbak van uw auto bij ons spoelen om klachten te voorkomen of in sommige gevallen zelfs te verhelpen.

Het spoelen en reinigen van de automaatbak gebeurt met een gepatenteerde reiniger die aan de automaatolie wordt toegevoegd. Deze zorgt ervoor dat alle aanslag en andere vervuiling in ca. 45 minuten, met lopende motor, oplost of losweekt. Daarna wordt de vervuiling weggespoeld met schone olie.

Car cleaning
Dankzij onze samenwerking met Bling Car Cleaning, kunt u nu bij ons in de garage de binnen- en buitenkant van uw auto grondig laten reinigen. Uw auto zal weer glimmen als nieuw!

Occasions
Daarnaast hebben wij altijd zo’n 20 occasions op voorraad staan, van jong tot oud en in bijna alle prijsklasses. Zit de auto die u zoekt er niet bij, dan kunt u ons een zoekopdracht geven en gaan wij voor u op zoek!

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: van 09.00-18.00 uur
Zaterdag (alleen verkoop): op afspraak

Hier onder vindt u ons actuele occasionaanbod:

Adres

  • Straat: Oeverkruid 4
  • Postcode: 9738 AK
  • Stad: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-5776310
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.